Hodászi Ádám: Párker Péter,

avagy, a legvidámabb redpill kontent

Netsztyeppe barangolás egy részben


Párker Péter kisujjában van az internet. Ahogy mindannyian, naponta sok órát tölt rajta, ott igazi szuperhős is lehet. Pontosan ismeri az összeesküvés elméleteket is. Pontosan át is látja őket, de nagyon aggódik, mert úgy tapasztalja, hogy mások nem.

Misszióba kezd hát, saját költségen, youtube csatornát indít és készül az első élő

közönségtalálkozóra!

A történet egy olyan embert mutat be, aki egy szerelmi csalódás és az internet káros hatásai miatt elszakad a családjától, barátaitól, felépít egy külön világot és abba menekül, ahelyett, hogy szembenézzen az egyszerű-bonyolult ténnyel, hogy nem kellett a választottjának.

A Párker Péter, avagy a legvidámabb redpill kontent, a valóság és az általunk teremtett valóság viszonyát vizsgálja. Egy internettel szennyezett világot próbál sok nevetéssel és közös játékkal érthetőbb, élhetőbb helyé tenni. Amiben soha nem a laposföld-elméletet választja az ember, hanem az atyai jó szót és ahol az alufóliából nem sisak készül, hanem a nagymama csomagolja bele a meggyespitét. Ahol nem Ashtar kapitány és a Plejádiak vigyáznak ránk és a világunkra, hanem mi magunkra.Párker Péter: Sipos Gyuri

A rendező munkatársa: Hidi Bogi
Rendezte: Viktor Balázs
Jegyfoglalás